Friday, January 11, 2013

Kolme sanaa: työ, sali ja solkku!

Viikko taas kierähtänyt ja oon poikki. Maanantaina alkoi työt päiväkodissa, koska meillä on työssäoppimisjakso ja nyt tää tarhatäti on ainakin ihan puhki. On kivaa, mutta pitkät päivät väsyttää ja vielä kun aloitettiin Nean ja Cristan kanssa salilla käyminenkin. Tosiaan myös salilla käyminen alkoi tällä viikolla ja pyrin siihe, ettei se ole mikään kahden viikon juttu, vaan kesään asti! No kuvat nyt kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, ja tässä on tapahtunut kaikenlaista. Torstaina mentiin Cristan kanssa mun siskolle yöksi ihan meidän työpaikan viereen, niin ei kummankaan tarvinut hirveästi kiiruhdella aamulla. Pitkästä aikaa vietettiin aikaa, kahdestaan ja kunnolla. Tänää sitten kun pääsin aiemmin kuin Crista töistä, niin menin siskolle ja vedin päikkärit siihen asti kunnes Crista pääsi. Lähettiin Tikkurilaan itsepalvelu solkkuun ja solkusta suoraan salille. Elikkä mun viikkoa lyhyesti: töissä, salilla, ostoksilla, solkussa ja kotona enimmäkseen. Huomenna kuitenkin nokka on kohti Helsinkiä, mennään kahvittelemaan vanhan tanssiryhmämme kanssa, jota ollaan suunniteltu pitkään ja vihdoin päästään viettää yhdessä aikaa. Odotan innolla, vaikka tyttöjä oonkin nähnyt tässä melkeen koko ajan, mutta odotan vanhan tanssiopettajamme näkemistä! Kuvia tulossa tietty, tyttöjen pitäisi raahata nimittäin kamerat mukaan. Loppupäivästä en tiedä ja sunnuntaina taas salille. Ensi viikkoa odotellessa, nimittäin kivoja suunnitelmia tiedossa.

11 comments:

  1. paljo toi solkku makssaaa tai niinku kaua siel on saa olla ja kui paljo se maksaa? ja mis toi on :DD ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hinnasto:
      1e = 4min
      2e = 6min
      3e = 9min
      4e = 12min
      5e = 15min
      6e = 18min
      7e = 21min

      Ja toi Sunlight on siinä Tikkurinraitilla, missä on Prisma sitten se mäkki siinä Prismassa kiinni, Tarjoustalo, suomalainen kirjakauppa sun muut jos ymmärsit :D siis Tikkurilassa! Ja se on siinä heti R-kioskin vieressä (:

      Delete
  2. kaua sä olit siel solkus :) käytitsä mitää rasvaa tai jotai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tona päivänä miltä noi kuvat on niin olin 16min, mutta viime kerralla olin 24min (: en käyttänyt rasvoja tai muutakaan.

      Delete
  3. oliks toi solarium hyvä et niinku tuliks sul mtn rusketusrajoja (::

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo 16min tuli aika haaleet rajat, mutta 24min niin tuli tosi hyvät rajat (: selkeet ja näkyvät. On hyvä solkku, suosittelen (: tietty se riski kun on K-18, että pääseekö sisään.

      Delete
  4. Sulle olis haaste mun blogissa :)
    http://iinadino.blogspot.fi/2013/01/haaste.html#comment-form

    ReplyDelete
  5. Pääsreeks sinne alle 18 vuotiaat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eihän ne pääsis, tai ne on K-18, mutta... mä aina livahdan sisään. Eikä siellä usein näy mitään työntekijöitä käymässä niin ei mulle oo tultu sanoo mitää.

      Delete