Wednesday, September 18, 2013

Dinner in Picnic

Viikko lähtenyt taas tosi hyvin käyntiin! Maanantain ja tiistain sain vapaapäiviksi, tosin viikonloppu meni aamuvuorossa. Ja eilen, tiistaina, postiluukusta putkahti paketti mun nimellä varustettuna ja osasin jo ennen sen avaamista arvata mitä se sisälsi. Sisko oli huomannut Facebookissa mun kommentoineen Nimesi.fi arvontoihin ja päätti helpottaa mun tapaa saada omalla nimellä varustettu kaulakoru. Sieltä se putkahti paketin sisältä... kullattu Carrie- nimikoru! Muuten täydellinen, mutta ketjun käyn vaihtamassa lyhyempään.
Ja asiasta kukkaruukkuun! Tänään olin aamuvuorossa, ja tuntui että tämän päivän aamu ei mennyt ihan nappiin, unohtelin asioita ja vielä hirveessä väsymyksessä oli pakko pitää itsensä hereillä. Töiden jälkeen onneksi lähdettiin Valtterin, Cristan ja Vilman kanssa syömään, sain heti piristystä hyvästä ruuasta sekä seurasta. Ruuan jälkeen lähdettiin ajelemaan ympäri Helsinkiä, siinä se loppuilta sitten vierähtikin.
Tämä viikko vielä töitä ja ensi viikolla takaisin koulun penkille, onneksi. Kohta puoliin unten maille sillä aamulla taas töihin, öitä

2 comments:

  1. oks sulla mitään hajuu mistä tollasen saa tilattuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjoitin osoitteen kyllä tuonne tekstin sekaan, mutta nimesi.fi :)

      Delete